Instagram Youtube

Nieuws

Laatste informatie VETTT Bengelfestijn 2022

03 mei

We gaan het weer doen samen: groots onze vrijheid vieren op het terrein van Universiteit Twente in Enschede. En met 20°C op de temperatuurmeter, gaan we een zonovergoten dag tegemoet! Kom voorbereid naar het VETTT Bengelfestijn op het terrein van Universiteit Twente door de onderstaande informatie nog goed door te lezen.

Lees via deze link ook de Algemene Belangrijke Laatste Informatie van het festival. 

  • Wat mag WEL en NIET naar binnen
  • Hoe werkt met personaliseren van tickets 
  • En nog veel meer.

Hieronder lees je de informatie over het VETTT Bengelfestijn gedeelte. 

➜ Openingstijden
Om 11:00 uur is het terrein open voor het VETTT Bengelfestijn. Om 16:00 uur stoppen de activiteiten van het VETTT Bengelfestijn, maar je mag uiteraard gewoon langer blijven op het terrein. Het festival eindigt om 00:00 uur.

➜ Wat kun je verwachten van VETTT Bengelfestijn?
Neem snel een kijkje op deze pagina om te zien wat je allemaal kunt verwachten bij het VETTT gedeelte op het festival.

➜ Deurbeleid
TOT 12:30 UUR
GRATIS entree ALLÉÉN voor kinderen t/m 10 jaar + de begeleiders hiervan (max. 2 volwassen (18+))

NA 12:30 UUR
GRATIS entree ALLÉÉN voor kinderen t/m 10 jaar. Begeleiders dienen dan, net als alle andere bezoekers, in het bezit te zijn van een geldig entree ticket.

➜ Kan ik ook het algemene festival bezoeken op de UT?
Jazeker, indien je binnen kun je gewoon het hele festivalterrein bekijken en niet enkel en alleen het VETTT gedeelte. Je kunt ook gewoon tot het eind blijven. Let op:

➜ Kan ik het terrein verlaten en later weer terugkomen? 

Dit is helaas niet mogelijk. We werken dus ook niet met een bandje of een stempel.

➜ Wat zijn de kosten van de wc’s?
Deze zijn gratis.

➜ Mag ik zelf eten en drinken meenemen?
Nee, dit is helaas niet toegestaan. Maar let op: er zijn uitzonderingen, kijk hieronder!!

➜  Kan ik babyvoeding meenemen?
Het meebrengen van babyvoeding (zowel gekolfde melk, als flesvoeding) is toegestaan. Op het terrein is een magnetron om de fles te verwarmen.
➜ Is er ook eten en drinken speciaal voor de kids (en de ouders)?
Jazeker, naast de mega foodstraat met patat, broodje beenham, pizza etc. zijn er ook limonade, broodje knakworst, snoepkraam (o.a. suikerspin) en ijs. En voor de ouders is er dit jaar ook weer koffie/thee en heerlijke brownies of koekjes.

➜ Kan ik mijn kind ergens verschonen?
Ja, dit mogelijk in een speciale ruimte bij Vettt Bengelfestijn gedeelte.

Ik ben pas bevallen en zoek wat privacy tijdens Bevrijdingsdag Enschede.
Dit kan in onze speciaal afgesloten ruimte op het Vettt Bengelfestijn tijdens Bevrijdingsdag Enschede. Geschikt voor borstvoeding en het verschonen van de kids.

➜ Kan ik mijn buggy ergens parkeren?
Jazeker, er is een speciale buggyparkeerplaats bij de kinderarea! Let op: deze is niet bewaakt en is dus op eigen risico. Wij adviseren om bijvoorbeeld een hangslotje mee te nemen.
➜ Stel er gebeurt iets met mijn kind op VETTT Bengelfestijn tijdens Bevrijdingsdag Enschede; wie brengt mij daarvan op de hoogte?
We raden aan om je kind goed in de gaten te houden tijdens het VETTT Bengelfestijn. Er zijn polsbandjes verkrijgbaar die je bij je kind om kunt doen. Deze kun je gratis ophalen op het terrein bij de VETTT infotent. Schrijf duidelijk de naam van je kind + het telefoonnummer van de ouders op het bandje. Mochten de polsbandjes op zijn, dan werkt dit natuurlijk ook prima met een pen.

Als je kind oud genoeg is, spreek dan met je kind af waar je elkaar ziet als je elkaar kwijt bent. Het verzamelpunt bij het carillon (op het hoogste punt van het veld) is daar een goede plek voor.

➜ Munten
Op het festivalterrein betaal je met munten. Deze zijn te koop op het festivalterrein met PIN of met cash (geen creditcard).

➜ Waar kan ik het beste parkeren? En wat zijn kosten?
Tot 14:00 uur is het mogelijk om op en rondom de campus te parkeren (vol=vol). Dit is vooral handig voor ouders met kinderen en voor de mindervaliden bezoeker. Na 14:00 uur kun je parkeren op de parkeerplaats bij het Fc Twente Stadion/Grolsch Veste. Dit is circa 10 min lopen naar het festivalterrein. Beide parkeerlocaties zijn gratis en op een verharde ondergrond!

Let op: parkeer niet in de berm. Wegsleepregeling is van kracht.

➜ Meer vragen?
Kijk voor meer vragen op onze FAQ en/of vervoerspagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje via ons contactformulier.

Kom alvast in de stemming met deze zonnige beelden!

Terug naar het overzicht
Zet in je Facebook agenda Vols ons op Instagram Inschrijven Nieuwsbrief
Laatste informatie Bevrijdingsdag Enschede 2022

Laatste informatie Bevrijdingsdag Enschede 2022

Lees meer