Youtube

Nieuws

Veel gestelde vragen Vettt Bengelfestijn!

03 mei

Jaja, zondag is het alweer zover! Gelukkig, want de kids staan alweer te trappelen om lekker te gaan ravotten. Natuurlijk zullen jullie als ouder enkele vragen hebben daarom hebben we een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen. Lees ze hieronder!

Mocht je nog meer vragen hebben – stuur ons dan gerust een prive-berichtje! Tot morgen!

› Wat is Vettt Bengelfestijn?
Speciaal voor de jongste partygangertjes, organiseert Vettt in samenwerking met Absolutely Fresh dit jaar voor de vierde keer het Vettt Bengelfestijn. Het Vettt Bengelfestijn is onderdeel van Bevrijdingsdag Enschede 2019. Kids tussen de 0 en 10 jaar zullen hier met de leukste kinderactiviteiten tezamen met vele leeftijdsgenootjes de dag van hun leven hebben! Voor een goede indruk bekijk de foto’s van vorig jaar.

Denk aan:
› Peuterareas, een gedeelte voor de kleinsten (0-4 jaar)
› Hutten bouwen
› Knutselen en Schminken
› Jan Doodle
› Mobiel voetbalveld en voetbal clinics
› Krijtwand
› Zandbakken eiland
› Ballonclown
› Muziek- en Dansworkshop
› Meneer Beer Show
› Fotobooth
› Verzorgingsarea (voeden/verschonen)
› Eten & drinken speciaal voor de kids
› Zweefmolen
› En nog veel meer…

› Van hoelaat tot hoelaat is Vettt Bengelfestijn?
Dit is van 11:00 tot 16:00 uur. Het festival zelf gaat door tot 00:00 uur.

› Waar is het precies?
Het festival is op terrein van Universiteit Twente in Enschede. Adres: Drienerlolaan 5.
Perfect bereikbaar met fiets, trein en auto

› Hoeveel kost de entree?
Ook dit jaar is de entree gewoon gratis!

› Wat als het toch gaat regen?
Zoals het er nu naar uit ziet zijn de weersvoorspelling voor zondag rond de 12 graden, droog en mét een klein zonnetje! In de avond koelt het verder af. Mocht het toch gaan regenen. Het festival heeft 2 mega grote tenten die voor iedereen toegankelijk zijn. En er zullen gratis poncho’s verkrijkbaar zijn bij VETTT Bengelfestijn gedeelte.

› Wat zijn de kosten van de wc’s?
Deze zijn ook gratis!

› Waar kan ik het beste parkeren? En wat zijn kosten?
Tot 14:00 uur is het mogelijk om op en rondom de campus te parkeren (vol=vol). Dit is vooral handig voor ouders met kinderen en voor de mindervaliden bezoeker. Na 14:00 uur kun je parkeren op de parkeerplaats bij het Fc Twente Stadion/Grolsch Veste. Dit is circa 10 min lopen naar het festivalterrein. Beide parkeerlocaties zijn gratis en op een verharde ondergrond!

Let op: parkeer niet in de berm. Wegsleepregeling is van kracht.

› Zijn er kluisjes om om spullen veilig op te bergen?
Bij de ingang vind je de kluisjes waarin je makkelijk en veilig je spullen kunt opbergen. Het formaat van een kluisje is 30cm breed, 40cm diep en 24cm hoog. Voor een kluisje betaal je 7,50 euro + 5 euro borg = 12,50 euro.

› Mag ik zelf eten en drinken meenemen?
Nee, dit is helaas niet toegestaan.

›  Is er ook gedacht aan eten en drinken voor de kids?
Jazeker, naast de mega foodstraat met patat, broodje beenham, pizza etc. zijn er ook pannenkoeken, slush, limonade, broodje knakworst en softijs. En voor de ouders is er dit jaar ook koffie/thee en heerlijke brownies of koekjes.

› Is er mogelijkheid om flesvoeding voor mijn kind op te warmen?
Jazeker, op het terrein is een magnetron geplaatst waar flesvoeding opgewarmd kan worden.

› Kan ik de buggy ergens parkeren?
Jazeker, dit is er een speciale buggyparkeerplaats bij de kinderarea! Let op: deze is niet bewaakt en is dus op eigen risco. Wij adviseren om bijvoorbeeld een hangslotje mee te nemen.

› Kan ik mijn kind ergens verschonen?
Ja, dit mogelijk in een speciale ruimte bij Vettt Bengelfestijn gedeelte.

› Ik ben pas bevallen en zoek wat privacy tijdens Bevrijdingsdag Enschede.
Dit kan in onze speciaal afgesloten ruimte op het Vettt Bengelfestijn tijdens Bevrijdingsdag Enschede. Geschikt voor borstvoeding en het verschonen van de kids.

› Stel er gebeurd iets met mijn kind op Vettt Bengelfestijn tijdens Bevrijdingsdag Enschede; wie brengt mij daarvan op de hoogte?
We raden aan om je kind goed in de gaten te houden tijdens het Vettt Bengelfestijn. Bij de ingang van de kinderarea VETTT infostand zijn polsbandjes verkrijgbaar die je bij je kind om kunt doen. Schrijf duidelijk de naam van je kind + het telefoonnummer van de ouders op het bandje. Mochten de polsbandjes op zijn, dan werkt dit natuurlijk ook prima met een pen.

Spreek met je kind af om om bij de infostand van VETT af te spreken als jullie elkaar kwijt zijn.Deze infostand is duidelijk herkenbaar.

› Ik ben wat verloren
Tijdens en na Bevrijdingsdag Enschede verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Zaken als paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen worden afgegeven bij de politie. Andere voorwerpen zoals telefoons en sleutels worden circa 2 dagen na het event op de website “Verloren of Gevonden“ gezet.

Terug naar het overzicht
Zet in je Agenda Like onze Facebookpagina Inschrijven Nieuwsbrief
Bekijk de foto’s van Bevrijdinsdag 2019 hier!

Bekijk de foto’s van Bevrijdinsdag 2019 hier!

Lees meer