TikTok Instagram Youtube

Nieuws

Dit is de line up van Bevrijdingsdag Enschede 2023

17 jan

Op 5 mei vieren we 78 jaar vrijheid groter dan ooit op de Universiteit Twente. Maak je klaar voor een onvergetelijke dag met de dikste artiesten én 4 waanzinnige stages – voor alle leeftijden. Dit mogen jij en je vrienden niet missen!

Geen VETTT Bengelfestijn meer
Het VETTT bengelfestijn zal vanaf de komende editie niet meer plaatsvinden op het terrein van de Universiteit Twente. Waar het bengelfestijn ooit begon als een ochtend/middag invulling op een gedeelte van ons festivalterrein, is inmiddels gebleken dat het niet meer te combineren valt met de gigantische groei van Bevrijdingsdag Enschede zelf. Klik hier voor meer info.

Tickets
Woensdag 25 januari start de openbare verkoop om 19:00u. De earlybird tickets zijn €19,50 ex fee (je kunt ook met Klarna betalen).

Heb je Bevrijdingsdag Enschede al eens eerder bezocht? Check dan je mailbox om als eerste de tickets met de hoogste korting te bemachtigen (check ook je spam!) Vorig jaar waren we weken van tevoren al uitverkocht. Zet 5 mei dus groot in je agenda & trommel je al vrienden op. Op = op!

Schud die heupen alvast warm met de aftermovie
Dit is hoe we groots onze vrijheid vierden op 5 mei! Samen, schouder aan schouder, jong en oud, in het zonnetje, op ons prachtig groene terrein.

WIN & FEEST
Doe mee aan de winactie op onze Instagram of Facebook en maak kans om 2x tickets te winnen voor Bevrijdingsdag Enschede 2023.

Zien we jou en je vrienden op 5 mei voor een dansje?

Terug naar het overzicht
Tickets Line up Nieuwsbrief