Youtube

Vervoer

Bus

BUSVERVOER via EventTravel
Voor Bevrijdingsdag Enschede biedt EventTravel in de nacht van donderdag op vrijdag (alleen) bus tickets aan voor de terugreis vanuit Enschede naar:

  • Hengelo-Borne-Almelo
  • Haaksbergen-Eibergen-Groenlo

Vertrektijden: 00:15 of 01:45 . Voor het boeken van tickets en meer informatie kun je kijken op: deze site.

OPENBAAR VERVOER
De dichtstbijzijnde halte is Bushalte Kennispark/UT. Deze halte ligt direct voor de entree van het evenemententerrein.
Bekijk vooraf goed wanneer de laatste bus vertrekt en houd hier dus ook rekening mee.

Fiets

Kom je met de fiets of brommer naar het evenement? Maak dan gebruik van de fietsenstalling. Deze is gratis, maar niet bewaakt. De stalling is gelegen nabij de entree en via bewegwijzering duidelijk aangegeven. Fietsen en brommers die toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderen worden verwijderd!

Kiss and Ride

Word je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de “Kiss & Ride” locatie. Deze wordt duidelijk met borden aangegeven en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

De politie handhaaft de parkeer- en stopverboden zeer streng.

Parkeren

Tot circa 16:00 uur is het mogelijk om op en rondom de campus te parkeren (vol=vol). Dit is vooral handig voor ouders met kinderen en voor de mindervaliden bezoeker. Na 16:00 uur kun je parkeren op de parkeerplaats bij het Fc Twente Stadion/Grolsch Veste. Dit is circa 10 min lopen naar het festivalterrein. Beide parkeerlocaties zijn gratis en op een verhard terrein! 

Pendelbus

Er zullen geen pendelbussen rijden omdat Bevrijdingsdag Enschede op slechts enkele minuten lopen ligt van Station Enschede Kennispark.

Routebeschrijving

Als je Bevrijdingsdag Enschede als bestemming in je navigatiesysteem in wil voeren is het adres Drienerlolaan 5 in Enschede.

Routebeschrijving naar Bevrijdingsdag Enschede – Locatie: Universiteit Twente

  • Vanaf de A1 de A35 volgen richting Enschede.
  • Neem de afslag nr. 26 Enschede-West/Universiteit.
  • Houd de rechter rijstrook aan, volg aanwijzing Universiteit/Enschede-West.
  • Aan het eind van de afslag, ga bij het stoplicht linksaf.
  • Blijf de borden Universiteit volgen

Taxi

Als je met de taxi naar Bevrijdingsdag Enschede komt, zorg er dan voor dat de chauffeur de borden ‘Taxi’ volgt richting de taxistandplaats.

Trein

Met de trein is Bevrijdingsdag Enschede uitstekend bereikbaar. Het treinstation Enschede Kennispark ligt op 10 minuten loopafstand van de Universiteit van Twente. Let op: er zullen géén pendelbussen rijden omdat Bevrijdingsdag Enschede op slechts enkele minuten lopen ligt van Station Enschede Kennispark.

Bekijk vooraf goed wanneer de laatste trein vertrekt en houd hier dus ook rekening mee.

Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media