Youtube

Nieuws

Belangrijke informatie!

05 mei

Lees nog deze informatie nog even goed door voordat je naar Bevrijdingsdag Enschede komt!

VOL=VOL
Het succes van Bevrijdingsdag Enschede is dusdanig gróót dat er de afgelopen twee edities niemand meer bij kon! Dit jaar zien de weersverwachtingen er ook nog eens buitengewoon goed uit… Voorkom teleurstelling. Kom op tijd, want vol=vol!

ZON – ZONNEBRAND
Weercijfer een 10! Zonnebrand mag mee. Mits het smeerbaar is (dus géén spuitflacons) en nog in een nieuwe, gesealde verpakking zit.

‘S AVONDS KOELT HET AF!!
Neem een trui of een vest mee, want ’s avonds kan het erg afkoelen. Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein.Het formaat van een kluisje is 30cm breed, 40cm diep en 24cm hoog. Voor een kluisje betaal je € 7,- + € 5,- borg = € 12.

SIGARETTEN
Er zijn dit jaar helaas GEEN(!) sigaretten verkrijgbaar op het festivalterrein!

PARKEREN
Tot circa 16:00 uur is het mogelijk om op en rondom de campus te parkeren (vol=vol). Dit is vooral handig voor ouders met kinderen en voor de mindervaliden bezoeker. Na 16:00 uur kun je parkeren op de parkeerplaats bij het Fc Twente Stadion/Grolsch Veste. Dit is circa 10 min lopen naar het festivalterrein. Beide parkeerlocaties zijn #gratis en op een verhard terrein!

BUSSEN
Er rijden bussen terug. De routes zijn als volgt: Hengelo-Borne-Almelo // Haaksbergen-Eibergen-Groenlo. Hier dien je een busticket voor te hebben. Klik hier voor bustickets.

ETEN & DRINKEN
Er wordt veel aandacht besteed aan eten en drinken op het festival. Met een gevarieerd aanbod kun je kiezen uit verschillende dranken, snacks en maaltijden. Het is NIET toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen het terrein op (m.u.v. babyvoeding).

GRATIS ENTREE & ALLE LEEFTIJD
Ook dit jaar is de entree weer gratis en voor alle leeftijden.

TREIN
NS verwacht vandaag een groot aantal bezoekers per trein. Houd daarom rekening met extra drukte tijdens je reis.
Ga voorbereid op pad.
– Plan van te voren je reis op de NS Reisplanner of raadpleeg de Reisplanner Xtra app voor de juiste vertrektijden onderweg.
– Check op tijd of je je aansluiting nog kunt halen. Het kan op een aantal trajecten extra druk zijn. Gok daarom voor de terugreis niet op de laatste trein, maar neem een trein eerder.

TIMETABLE + PLATTEGROND
Klik hier om de plattegrond + timetable te bekijken. Deze is ook verkrijgbaar bij de ingang van het terrein.

Voor antwoord op al je vragen… check onze FAQ + VERVOERSPAGINA

Terug naar het overzicht
Zet in je Agenda Like onze Facebookpagina Inschrijven Nieuwsbrief
Foto’s Bevrijdingsdag Enschede 2018 online!

Foto’s Bevrijdingsdag Enschede 2018 online!

Lees meer